BESPLATNA DOSTAVA
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn
AKCIJE I POPUSTI
Pogledajte naše izdvojene proizvode
Posjetite naše poslovnice
Unutar sekcije "kontakt" pronađite naše lokacije poslovnica.
KATEGORIJE PROIZVODA
KORISNE STVARI
| Multimedijalna Oaza Trgovine d.o.o | Refil Toner Shop | Uvjeti dostave i prodaje
Uvjeti prodaje i dostave

Dostava robe našim kupcima

Dostava za SPLIT

Besplatna dostava za Split je za usluge punjenja u vrijdnosti preko 200,00kn ili za trgovačku robu vrijednosti preko 300,00kn.
U ostalim slučajevima se dostava za Split naplaćuje u iznosu od 30 kn + PDV. Minimalni iznos robe za dostavu je 100,00kn.
U pravilu sva roba naručena do 12:00 je isti dan do 15:00 kod kupca ili najkasnije drugi dan.

Dostava za ostala mjesta u HR

Cijena dostave robe za krajnje kupce je besplatna ako vrijednost robe prelazi 1000,00 Kn, a u ostalim slučajevima dostava se naplaćuje 45,00 Kn (osim za otoke, gdje važe specijalni uvjeti dosatve, koji se dogovaraju u kontaktu sa strankom). Dostavom ne šaljemo papir za printere i fotokopirne uređaje jer zbog velike težine i male cijene to nije izvedivo.

Cijena dostave robe za veleprodajne kupce je besplatna ako vrijednost robe prelazi 1000,00 kn + pdv. Za robu manje vrijednosti paket do 5 kg je 30 kuna sa uključenim pdv-om, svaki sljedeći kilogram robe je 5 kn po kilogramu.
U slučaju gubitka robe od strane dostave, tvrtka Multimedijalna oaza trgovine d.o.o će Vama kao kupcu dostaviti novu robu ili vratiti novac a izgubljeni paket riješiti dirketno sa dostavnom službom

+385 21 54 31 20
Za sve informacije kontaktirajte nas
Besplatna dostava
Za narudžbe veće od 200 kn
OPŠIRNIJE
Često postavljena pitanja