BESPLATNA DOSTAVA
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn
AKCIJE I POPUSTI
Pogledajte naše izdvojene proizvode
Posjetite naše poslovnice
Unutar sekcije "kontakt" pronađite naše lokacije poslovnica.
KATEGORIJE PROIZVODA
KORISNE STVARI
| Multimedijalna Oaza Trgovine d.o.o | Refil Toner Shop | Plaćanje
Plaćanje

Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Multimedijalna Oaza Trgovine d.o.o,(sjedište: Težačka 27, Seget Donji, OIB:47246482064), poslovnica Split Vukovarska 89A, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Minimalni iznos internet narudžbe je 200,00 kn (uključujući PDV).

PLAĆANJE
Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti:

- pouzećem (gotovinom po primitku robe)

- kreditnim karticama:
a) American Express (jednokratno ili na rate)
b) MasterCard (jednokratno)
c) Visa (jednokratno)
d) Diners (jednokratno)

- virmanom po predračunu ili internet bankarstvom

- gotovinom (preuzimanje robe u nekoj od naših trgovina)

Plaćanje American Expressom na rate je beskamatno:
- 301 kn – 2 rate
- 601 kn – 3 rate
- 801 kn – 4 rate
- 1.201 kn – 5 rata
- 1.601 kn – 6 rata

Kreditne kartice:

 

Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti T-Hrvatski Telekom Pay Way sustav.

IZJAVA O SIGURNOSTI

T-Hrvatski Telekom Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

POTVRDA NARUDŽBE
Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.
Robu otpremamo u najkraćem mogućem roku, i to kako slijedi:
- do 5 radnih dana – za robu koja je raspoloživa odmah
- do 30 radnih dana (zakonski rok) – za robu koja nije odmah raspoloživa

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac.

Otprema robe vrši se poštom preporučeno, HP Expressom ili vlastitom dostavom.
Otpremu (dostavu) vršimo isključivo na području Republike Hrvatske.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

POŠTARINA
Poštarina za dostavu robe:
- 39 kn

REKLAMACIJE
Kupac ima pravo na reklamaciju robe koja nije ispravna. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: shop@mot.hr ili na adresu Multimedijalna Oaza Trgovine d.o.o, Vukovarska 89A, 21000 Split. U slučaju reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u razumnom roku od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos.

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako MOT d.o.o postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje MOT d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. MOT d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovina, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. MOT d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE INFORMACIJA
MOT d.o.o. prikuplja vaše osobne podatke prilikom vaše registracije na internet trgovinu. Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija na internet trgovini potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja košarica tijekom pretraživanja proizvoda.

Kao posjetitelj internet trgovine, možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internet trgovine.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem stranica internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE NAPOMENA O PRIVATNOSTI
Multimedijalna Oaza Trgovine d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu Zaštitu privatnosti. Svaka izmjena ove Zaštite privatnosti bit će objavljena na stranicama internet trgovine. Imate li kakvih pitanja ili prijedloga o ovoj izjavi o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na: e-mail: shop@mot.hr

Multimedijalna Oaza Trgovine d.o.o.

Težačka 27, Seget Donji (sjedište)
MB: 0722871
MBS: 060163293
OIB: 47246482064
Temeljni kapital: 334.700,00 kn, uplaćen u cijelosti
Vlasnik: 100% Bernard Udiljak, mag. ing. meh.
Žiro računi:
2360000-1101431890 – Zagrebačka banka (UniCredit Group) GLAVNI RAČUN
2340009-1110294071 – Privredna banka Zagreb
2330003-1100102935 – Splitska banka (Societe Generale Group)

+385 21 54 31 20
Za sve informacije kontaktirajte nas
Besplatna dostava
Za narudžbe veće od 200 kn
OPŠIRNIJE
Često postavljena pitanja