Politika privatnosti

Uvod

Ovi uvjeti određuju kako vlasnik web stranica “Multimedijalna oaza trgovine” koristi i štiti informacije koje posjetitelji ostavljaju na stranicama kada koriste web stranice.

Vlasnik web stranica “Multimedijalna oaza trgovine” nastoji zaštititi korisnikovu privatnost. Ako se od korisnika traži da na stranicama ostavi svoje podatke, ti će se podaci koristiti samo u skladu s ovim Uvjetima.

Vlasnik web stranica “Multimedijalna oaza trgovine” zadržava pravo promijeniti ove Uvjete. To će učiniti tako što će promjenu objaviti na ovoj web stranici. Korisnik, odnosno, posjetitelj web stranica dužan je povremeno posjetiti ovu stranicu, te se uvjeriti da je suglasan s eventualnim promjenama u Uvjetima. Zadnja promjena ovih uvjeta učinjena je 12. siječnja 2011. godine.
Podaci koji se prikupljaju

Na našim web stranicama prikupljaju se sljedeći podaci:

Naziv Tvrtka / Ustanova
OIB
Ime i Prezime
Email adresa
Datum rođenja
Spol
Država
Mjesto
Poštanski broj
Adresa
Kontakt

Što radimo s Vašim podacima?

Mi podatke prikupljamo kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe, te kako bismo vas bolje uslužili. Koristit ćemo ih kako bismo prilagodili naše web stranice vašim interesima. S vremena na vrijeme, može se dogoditi da prikupljene podatke iskoristimo kako bismo vas kontaktirali i prikupili dodatne informacije o našim web stranicama i njegovu sadržaju.